hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Emeklilerin zam farkı ne zaman ödenecek? Emeklilerin 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak?

    Son dakika: Emeklilerin zam farkı ne zaman ödenecek Emeklilerin 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak
    expand

    Emeklilerin 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak? sorusu gündeme geldi. Emekli maaş farkı ayın kaçında sorusuna dair aratmalar arttı. SSK, Bağkur emeklileri maaş ödeme günlerini araştırıyor. Peki ama milyonlarca emeklinin beklediği zamlar ne zaman yatacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emeklilerin 15 günlük maaş farkı ve ek ödemeleri ne zaman yatacak? sorgusuna yönelik aratmalar hız kazandı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra emekli zamları da belli oldu. Peki ama 15 günlük emekli zammı farkı ne zaman yatacak? İşte emeklilerin 15 günlük maaş farkının yatacağı tarihe yönelik bilgiler...

    Milyonlarca emekli maaşlarında oluşan 15 günlük farkın ödeneceği tarihi araştırıyor. Emekli maaşları ayın kaçında yatar? Ek zam ya da farklar ne zaman ödenecek? sorusu gündemde... İşte, emeklilerin 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak? Emekli maaş farkı ayın kaçında yatar? sorularına yönelik bilinen yanıtlar...

    Emekli maaşı (Zamlı emekli maaşı) ne zaman yatacak?

    Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta alacak. SSK emeklileri zamlı maaşlarını 17-26 OCAK tarihinde Bağ-Kur emeklileri ise 25-28 OCAK tarihlerinde zamlı maaşlarını alabilecek. 

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ek zam düzenlemesi TBMM'de onaylandı. Memurlar zamlı maaşlarını aldılar. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise zamlı maaşlarını bugünden itibaren almaya başlayacaklar. Ek zam farkı ise bugünden itibaren maaş alacak olan SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına yansıyacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow