Son dakika! Bakan Kasapoğlu'ndan yurt ücretleri açıklaması
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB Yurtlarında 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyen öğrencilerin, ücretlerinin iade edileceğini, depremzede öğrencilerin ise hiçbir ücret ödemeyeceğini bildirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bakanlığa bağlı yurtlarda kalan ve 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyen öğrencilerin ücretlerinin iade edileceğini duyurdu. Bakan Kasapoğlu ayrıca, 20 Şubat itibarıyla yurtta kalan öğrencilerin ücret ödemeye devam edeceğini, depremzede öğrencilerin ise hiçbir ücret ödemeyeceğini açıkladı.
Bakan Kasaroğlu'nun açıklaması şu şekilde:
Sevgili gençler, GSB Yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri iade ediliyor.
20 Şubat itibarıyla yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise hiçbir ücret ödemeyecektir.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Deprem fırsatçılarına tokat gibi yaptırım! Artık satamayacaklar...
Faiz artışı sonrası para piyasası fonlarında büyük fırsat! Vadeli, mevduatı solladı...
En çok aranan 10 meslek! Listenin en tepesinde 80 bin TL maaşla garsonlar var...
Türkiye elektrikli otomobil üssü oldu! Avrupa’da satışlar düştü, Türkiye’de yok sattılar...
Borsa ve dolar için yeni tahminler! Kademeli yükseliş ve hedefler belli oldu