hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PEHOL HİSSE | Pera Yatırım Holding hissesi (PEHOL) kaç para? PEHOL KAP açıklaması...

    PEHOL HİSSE | Pera Yatırım Holding hissesi (PEHOL) kaç para PEHOL KAP açıklaması...
    expand

    Pera Yatırım Holding (PEHOL), 2025 Mart ayı sonunda %22 oranında iştiraki olacak HMS Health’in ABD’de yeni bir şirket kurma sürecini tamamladığını duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapılan açıklamaya göre, Amerika Birleşik Devletleri'nde AutoTrainBrain, Inc. Delaware C Corporation adıyla bir şirket kuruldu. Ayrıca HMS Health, bu yeni şirketin kuruluş sürecinde kullanılmak üzere sermaye desteği sağladı.

    Bu yeni şirketin kurulmasıyla birlikte, özellikle ABD pazarı ve küresel pazarlarda pazarlama, iş geliştirme ve satış faaliyetlerinin hızlandırılması hedefleniyor.

    HMS Health, disleksi, DEHB ve diğer öğrenme zorlukları yaşayan çocuklar ve yetişkinlerin bilişsel yeteneklerini geliştirmeye yönelik nörogeribildirim tabanlı bir mobil uygulama şirketi olarak faaliyet göstermektedir.

    Pera Yatırım Holding hissesi (PEHOL) kaç para?

    PEHOL HİSSE | Pera Yatırım Holding hissesi (PEHOL) kaç para PEHOL KAP açıklaması...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PERA YATIRIM HOLDİNG PEHOL KAP AÇIKLAMASI

    Açıklamada, 24.09.2024 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş. tarafından şirkete gönderilen E-118454353-100.06-29259 numaralı yazı kapsamında, şirketin payları üzerinde meydana gelen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu’nun Özel Durumlar Tebliği uyarınca kamuya açıklanmamış bir özel durumun olup olmadığına dair bilgi talep edildiği belirtilmiştir. Şirket, hisse senetlerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum bulunmadığını ifade etmiştir.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow