hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Noterler Pazar günü açık mı? 5 Ocak nöbetçi noter listesi

    Noterler Pazar günü açık mı 5 Ocak nöbetçi noter listesi
    expand

    Hafta sonu noterlerde işlem yapacaklar “Pazar günü noterler açık mı?” ve “5 Ocak nöbetçi noter listesi belli oldu mu?” sorularının cevabını araştırıyor. Peki, bugün noterler açık mı? 5 Ocak Pazar günü nöbetçi noter listesi belli oldu mu? İşte, merak edilen detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Noterler Pazar günü açık mı? 5 Ocak noter listesi belli oldu mu? Bugün noterlerde, vekalet ve alım satım gibi işlemler yapacaklar bu soruların cevabını araştırıyor. Merak edilen sorularla ilgili detayları sizler için haberimizde derledik.

    Hemen belirtelim ki hafta sonu nöbetçi noterler açık ve hizmet veriyor. Peki, bugün hangi noterler çalışıyor? İşte, 5 Ocak nöbetçi noter sayfası…

    NÖBETÇİ NOTERLER KAÇA KADAR AÇIK?

    Hafta sonu açık olan nöbetçi kurumlar 10:00-16:00 saatleri arasında çalışacaklar. Özellikle alım ve satımlarda sıklıkla ihtiyaç duyulan noterlerin nöbet usulü hafta sonu da çalışmasıyla birlikte bu kurumlarda işlem yapmak durumunda olan kişiler için büyük kolaylık sağlanmış oluyor. Hafta içi çeşitli nedenlerle noterlere gidemeyen kişiler nöbet sistemi sayesinde hafta sonu da noterlerde işlem gerçekleştirebiliyorlar.

    NÖBETÇİ NOTER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ…

    Öte yandan nöbetçi kurumların yer aldığı listede açık olan yerlerin telefon numaraları ve adres bilgileri de yer alıyor. Dileyen kullanıcı bu bilgilerden hareket ederek nöbetçi kuruma daha kolay ulaşabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow