hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kripto para yatırımcısının kafasını karıştıran tahmin! Bitcoin o rakamı görecek mi?

    Kripto para yatırımcısının kafasını karıştıran tahmin Bitcoin o rakamı görecek mi
    expand

    Bitcoin madenciliği şirketi CleanSpark’ın CEO’su Zach Bradford, ABD seçimlerinin ardından Bitcoin’de bir yükseliş olabileceğini belirtti. Bradford’a göre, Bitcoin önümüzdeki 18 ay içinde 200 bin dolara yakın bir seviyeye ulaşabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dijital varlık piyasaları hakkında görüşlerini paylaşan Bradford, “Seçim sonrası Ocak ayına kadar Bitcoin fiyatlarında anlamlı bir artış görmeye başlayacağız” dedi. Ayrıca, mevcut analizlerine dayanarak Bitcoin’in önümüzdeki 18 ay içerisinde 200 bin dolar seviyesine yakın bir zirve görebileceğini öne sürdü. Bu yükselişin, zirve noktasını takiben, uzun vadeli bir çıkışa işaret edeceğini ancak ardından ayı piyasasına girme riskinin bulunduğunu da ifade etti.

    Kripto para yatırımcısının kafasını karıştıran tahmin Bitcoin o rakamı görecek mi

    Bitcoin’in uzun süreli durgunluğunun ardından sürdürülebilir bir yükseliş dönemi beklediğini söyleyen Bradford, bu durumun makroekonomik gelişmelere ve diğer faktörlere bağlı olduğunu ekledi.

    Bradford ayrıca, Kasım ayında gerçekleşecek başkanlık seçimlerinden sonra Bitcoin’de bir sıçrama beklediğini ifade etti. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimlerinin Bitcoin’e destek sağlayabileceğini belirten Bradford, yatırımcıların, özellikle daha yüksek getiri arayışında olduklarında, düşük risk ortamlarında Bitcoin gibi varlıklara yönelmeye teşvik edileceğini söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow