hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fitch Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak? Fitch kredi notu tablosu!

    Fitch Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak Fitch kredi notu tablosu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi not ve görünümü için bu akşam bir değerlendirme daha yapacak. Fitch Mart 2024’te Türkiye'nin kredi notunu 'B'den 'B+'ya yükseltirken, not görünümünü de durağandan pozitife çıkarmıştı. Fitch'in Türkiye'nin kredi notunda nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Peki, Fitch Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Piyasaların kapanmasının ardından uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’in Türkiye’nin kredi notuna ilişkin değerlendirmesi gündemde yer alıyor. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye ekonomisiyle ilgili not değerlendirmesini bugün yapacak. Fitch’in Türkiye’nin kredi not ve görünümüne dair değerlendirmesi yurt içi piyasalar için kritik olacak. Yatırımcı "Fitch Türkiye kararı saat kaçta açıklanacak?" sorusuna yanıt ararken Fitch kredi notu sıralaması ve anlamları da araştırılıyor.

    FİTCH TÜRKİYE KREDİ NOTU SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

    Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in, Türkiye'ye ilişkin değerlendirmesini bu gece açıklaması bekleniyor.

    FİTCH TÜRKİYE KREDİ NOTU DEĞERLENDİRMESİ NE?

    Fitch son olarak 8 Mart’ta yaptığı güncelleme ile Türkiye’nin kredi notunu B’den B+ seviyesine yükseltirken görünümü pozitif olarak belirlemiş, bir sonraki güncellemede kredi notunun tekrar yükseltilebileceğine yönelik bir sinyal oluşturmuştu. Piyasalardaki olumlu beklenti Türkiye kredi notunun bir kademe artırılarak "B+"dan "BB-"ye yükseltmesi yönünde. Görünümün pozitif olarak kalacağına kesin gözüyle bakılıyor.

    Fitch Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak Fitch kredi notu tablosu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow