hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CANLI ALTIN FİYATLARI | Altın tarihi zirvesinden yön değiştirdi! Çeyrek, gram, cumhuriyet altını kaç para oldu? (9 Ekim 2024)

    CANLI ALTIN FİYATLARI | Altın tarihi zirvesinden yön değiştirdi Çeyrek, gram, cumhuriyet altını kaç para oldu (9 Ekim 2024)
    expand

    Altın fiyatları, beklentilerin fiyatlara yansıması sonucu düşüş eğilimi göstermeye başladı. Tarihi zirvesinden uzaklaşan altın, Fed'in faiz kararına odaklandı. 9 Ekim 2024 çeyrek, gram, cumhuriyet altını güncel fiyatı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Küresel piyasalarda altın, değer kaybı yaşadı. Fed'in faiz indirimi sonrası güç kazanan ve rekor seviyelere ulaşan altın, beklentilerin fiyatlara yansımasıyla zayıflamaya başladı.

    Orta Doğu’daki çatışma ortamına rağmen altın, tarihi zirvesinden yaklaşık yüzde 3 oranında gerileme kaydetti.

    ONS ALTIN

    Ons altın, güne 2.621 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 2.615 dolar, en yüksek ise 2.624 dolar seviyeleri görüldü. Şu anda ons altın 2.615 dolardan işlem görüyor. Tarihi zirvesi ise 2.685 dolardı.

    GRAM ALTIN

    Gram altın güne 2.887 liradan başladı. Gün içinde en düşük 2.868 lira, en yüksek 2.891 lira seviyeleri test edildi. Şu an ise 2.882 liradan alıcı buluyor. Gram altının rekor seviyesi ise 2.949 liraydı.

    KAPALIÇARŞI'DA ALTIN FİYATLARI

    Kapalıçarşı'da gram altın 3.002 liradan alınırken, 3.048 liradan satışa sunuluyor.

    Piyasaların Nabzını
    CNN Türk Finans’ta Tutun !

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow