BOTAŞ: Aralıkta doğal gaz fiyatlarında değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını duyurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Şirketin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kuruluşumuzun doğal gaz toptan satış fiyatları; piyasa koşulları, ülkenin ekonomik şartları, piyasa fiyat istikrarı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun tarifeyle ilgili kararları ve maliyet unsuru olan alım-işletme giderlerindeki değişim dikkate alınarak mümkün olan en makul seviyede belirlenmekte ve tüketicilere sunulmaktadır. Bu kapsamda, kuruluşumuz tarafından 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Household Energy Price Index (HEPI) fiyatları esas alındığında halen konutlarda, Ukrayna'dan sonra Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğal gaz fiyatı ülkemizde uygulanmaktadır" denildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Piyasalar allak bullak oldu! Trump depremi...
10 NİSAN A101 AKTÜEL ÜRÜNLERİ: Haftanın Yıldızlarında Bu hafta Neler Var? A101 Aktüel Ürünlerde Bu Hafta Neler İndirimde?
SON DAKİKA EMEKLİ HABERİ | Emekliye 6'lı kazanç! Zam, ikramiye, ek ödeme...
EMEKLİ HABERİ 2025 | En düşük emekli aylığı kaç para olacak? Uzman isimden dikkat çeken tahmin geldi...
Altın fiyatlarındaki düşüş sürpriz mi alım fırsatı mı? İslam Memiş açıkladı...