BOTAŞ: Ana hatlarda onarım çalışmaları sürüyor

BOTAŞ, deprem sonrası doğalgaz ana iletim hatlarında hasar meydana gelen noktalarda ekiplerin onarım çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.
Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ), merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından güvenli gaz akışı sağlanması amacıyla çalışmalarının sürdürüldüğünü duyurdu.
BOTAŞ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“06.02.2023 tarihinde saat 04.17’de Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 7,7 ve saat 13.24’te Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler sonrası doğalgaz ana iletim hatlarında hasar meydana gelen noktalarda ekiplerimiz onarım çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.
Oldukça zorlu hava ve arazi şartları altında tüm ekiplerimiz sahada olup, bölgedeki doğalgaz dağıtım şirketleri ile koordineli olarak vatandaşlarımıza güvenli gaz akışı sağlanması amacıyla çalışmalarımız aralıksız sürdürülmektedir.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Deprem fırsatçılarına tokat gibi yaptırım! Artık satamayacaklar...
Faiz artışı sonrası para piyasası fonlarında büyük fırsat! Vadeli, mevduatı solladı...
En çok aranan 10 meslek! Listenin en tepesinde 80 bin TL maaşla garsonlar var...
Türkiye elektrikli otomobil üssü oldu! Avrupa’da satışlar düştü, Türkiye’de yok sattılar...
Borsa ve dolar için yeni tahminler! Kademeli yükseliş ve hedefler belli oldu