hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Big Chefs halka arz detayları netleşti

    Big Chefs halka arz detayları netleşti
    expand

    Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzında ayrıntılar belli oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arz süreci yakından takip ediliyor.

    BIGCH Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek olan Big Chefs’in ne zaman işlem göreceği merak ediliyor.  Şirketin talep toplama işlemlerinin 3 gün sürmesi bekleniyor.

     Ayrıca “Big Chefs halka arz kaç lot verir eşit mi oransal mı” soruları da yatırımcının araştırdığı bir diğer konular arasında.

    BİG CHEFS KAÇ LOT VERİYOR?

    Halka arzında toplamda 37,000,000 Lot pay dağıtılacağını açıklayan Big Chefs ek pay olarak 3,000,000 Lot verecek. Toplam dağıtılan payların yüzde 42'si halka açık olacak.

    BİG CHEFS HALKA ARZ FİYATI NE KADAR, EŞİT Mİ ORANSAL MI?

    Big Chefs hisse fiyatı belli oldu. Bu göre Big Chefs'in hisse fiyatı 22,50 TL olarak açıklandı. 1 TL nominal değerli paylar 22,50 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

    Halk arz aşamasında satılan paylar, eşit dağıtım yöntemine göre dağıtılacak. Big Chefs halka arzına katılacak olan yatırımcılar T1-T2 bakiye kullanılamayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şirketin halka arz büyüklüğü ise 832,500,000 TL olarak açıklandı.

    BİG CHEFS (BÜYÜK ŞEFLER) HALKA ARZ NE ZAMAN?

    Big Chefs halka arz tarihlerinin 3-4-5 Mayıs 2023 olarak açıklanması bekleniyor. Halka arz için talep toplama süresinin ise 3 gün olması öngörülüyor.

    Türkiye, Orta Doğu ve Avrupa'da faaliyet gösteren Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzına ilişkin talep toplama tarihleri ise henüz belli olmadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow