hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 21 Haziran – Yarım Cumhuriyet gram ve çeyrek altın fiyatları

    Altın fiyatları 21 Haziran – Yarım Cumhuriyet gram ve çeyrek altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları 21 Haziran Pazar günü ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. En çok merak edilip araştırılanlar arasında ise “Bugün gram altın fiyatları ne kadar?” ve Çeyrek altın fiyatları en kadar?” sorularının cevabı yer alıyor. Merak edilen detayları sizler için haberimizde derledik. İşte, 21 Haziran çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    21 Haziran altın fiyatları piyasalar bugün kapalı olduğu için bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor. Buna göre haftayı genel olarak yatay yönlü seyirle sürdüren çeyrek ve gram altın fiyatları serbest piyasada geçtiğimiz Cuma gününü yükselişle kapattı. Buna göre gram ve çeyrek altın fiyatları ile yarım altın Cumhuriyet altını fiyatları şu şekilde:

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Hafta sonunun ilk gününde altının gramı 383,73 TL’den alınıp, 384,13 TL’den satışa sunuluyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının sıklıkla tercih ettiği ürünlerin başında gelen çeyrek altın ise bugün 625 TL’den alınırken 629 TL’den satışa sunuluyor.

    TAM ALTIN NE KADAR?

    21 Haziran’da tam altın 2 bin 493 TL’den alınıp, 2 bin 516 TL’den satılıyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satışta diğer altın türlerine göre daha az kaybettirdiği için tercih edilen cumhuriyet altını ise 2 bin 493 TL’den geri alınıyor. Aynı dakikalarda cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 2 bin 508 TL.

    Altın fiyatlarının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 22 Haziran 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow