hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alfa Romeo Junior Türkiye'de ön satışa sunuldu

    Alfa Romeo Junior Türkiyede ön satışa sunuldu
    expand

    Alfa Romeo'nun kompakt ve sportif otomobili "Junior", Türkiye'de ön satışa açıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şirketin yaptığı açıklamaya göre, model, Alfa Romeo Tasarım Merkezi (Centro Stile Alfa Romeo) tarafından tasarlandı. Mobilite, konfor, bağlantı ve sürüş dinamiklerinde teknolojiyi şık bir tasarımla buluşturan bu otomobil, sportif sürüş keyfini konforla bir araya getiriyor. Ayrıca, 400 litrelik bagaj hacmiyle segmentinde dikkat çekiyor.

    Modelin yüzde 100 elektrikli versiyonu olan "Elettrica" 1 milyon 549 bin lira, hibrit motorlu versiyonu "Ibrida" ise 1 milyon 649 bin lira başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor. Tanıtıma özel olarak sunulan Elettrica Speciale 1 milyon 699 bin 900 lira, Ibrida Speciale ise 1 milyon 849 bin 900 lira olarak fiyatlandırılıyor.

    Bu özel versiyonlar, 13 Eylül'den itibaren online satış kanalı üzerinden siparişe açılacak ve teslimatların gelecek ay başlaması planlanıyor. Ayrıca, ön sipariş dönemine özel olarak "Speciale" donanımlarında sunroof hediye ediliyor ve 50 bin liralık fiyat avantajı sağlanıyor.

    Alfa Romeo Marka Direktörü Özgür Süslü, Türkiye pazarındaki varlıklarının bu yeni model ile daha da güçleneceğini belirtti. Süslü, "13 Eylül'den itibaren online satış platformumuz olan 'online.alfaromeo.com.tr' üzerinden, 136 beygirlik 1.2 litrelik 48V hibrit motorlu 'Ibrida Speciale' ve 156 beygir gücünde tamamen elektrikli 'Elettrica Speciale' modelleri için ön sipariş alımına başladık. Ekim'den itibaren araçların teslimatına başlayacağız." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süslü, Alfa Romeo'nun Türkiye'deki atılımını Tonale ile başlattıklarını ve bu atılımı Junior modeli ile daha da ileriye taşıyacaklarını vurguladı. Türkiye'nin, markanın hızla büyüdüğü ülkelerden biri olduğunu belirterek, Junior modelinin eklenmesiyle Alfa Romeo'nun çok daha geniş bir kitleye ulaşmayı planladığını ifade etti. "Junior, sınıfında en iyi olmasını sağlayan özellikleriyle pazarda büyük ilgi görecek bir model olacak. Elektrikli ve hibrit versiyonları, ikinci seviye otonom sürüş özellikleri, yenilikçi teknolojiler ve Alfa Romeo'nun sportif tasarım DNA'sını birleştiren Junior, Türkiye otomobil pazarına yeni bir heyecan getirecek," diye ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow