hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ÖSYM sonuç açıklama: YKS tercih sonuçları açıklandı! 2024 Üniversite tercih sonuçları nereden bakılıyor?

    ÖSYM sonuç açıklama: YKS tercih sonuçları açıklandı 2024 Üniversite tercih sonuçları nereden bakılıyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    YKS tercih sonuçları 2024 açıklandı... YKS tercih sonuçları sorgulama ekranı sonuçların erişime açılmasınından ardından merak uyandırdı. YKS tercih sonuçları ya da üniversite yerleştirme sonuçlarının kolayca tıklayıp sorgulanacağı link araştırılıyor. İşte 2024 YKS sonuçları sorgulama ekranı ÖSYM...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YKS tercih sonuçları linki... YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI TERCİH SONUÇLARI bugün en çok aratılan konular arasında. ÖSYM tercih takvimi merak ediliyor. YKS tercih sonuçları sorgulanacağı ekran erişime açıldı. Öğrenciler sınavlardan aldıkları puanlar ile başarı sıralamalarına göre üniversite tercihi yaptı. Peki ama hangi okulların kazanıldığı nasıl öğreniliyor? ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden YKS yerleştirme sonuçları açıklanır açıklanmaz sorgulama işlemi başlayacak. YKS tercih sonuçlarına dair son durum ve bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

    YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

    2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden açıklandı. 

    YKS 2024 SONUÇ SORGULAMA EKRANI

    YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

    Tercihler sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, bireysel sonuçlarının T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecekler. Ayrıca Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow