hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Elon Musk'tan Trump'a destek mitingi!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Amerikalı milyarder Elon Musk, Cumhuriyetçi aday Donald Trump'a sadece maddi destekte bulunmuyor, sahada da desteğini gösteriyor. Musk, Kasım ayındaki başkanlık seçimlerini belirleyecek eyaletlerden Pensilvanya'da tek başına miting yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Miting sırasında Musk, Trump'ın vaatlerini tekrarladı ve eylemlerin sözlerden daha önemli olduğunu vurguladı. Pensilvanya'nın kritik bir seçmen bölgesi olduğunu belirten Musk, herkesin oy kullanmasının önemine dikkat çekti;

    "Elbette sınırlarımızın güvenli olmasını istiyoruz. Güvenli şehirler ve makul harcamalar istiyoruz ki enflasyon çılgınca yükselmesin. Düşünce özgürlüğü istiyoruz. Anayasa'nın uygulanmasını istiyoruz. Ve biliyor musunuz? Bana bunların sağcı değerler olduğunu söylüyorlar. 'Deli misiniz?' diyorum. Bunlar Amerika'yı bugünkü konumuna getiren değerler."

    Musk, seçimin sonucunun Pensilvanya'daki az bir oy farkıyla bile belirlenebileceğini söyleyerek, her bir seçmenin büyük bir fark yaratacağını vurguladı. Siyasi alanda daha önce aktif olmadığını belirten Musk, şu anda aktif olduğunu çünkü Amerika ve Batı medeniyetinin geleceğinin tehlikede olduğunu düşündüğünü ifade etti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow