hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trump'tan Biden'a tepki: Önce 'Korkunç' dedi ardından 'Sevdiğini' söyledi!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan, ABD Başkanı Joe Biden'ın 'göçmen' planına tepki geldi. Çok sayıda belgesiz göçmenin sınır dışı edilmesini önleyecek planı eleştiren Trump, “Yeniden seçildiğimde, Joe Biden'ın yasa dışı af planı yırtılacak ve göreve geri döndüğümüz ilk gün çöpe atılacak" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "GÖREVE GELDİĞİMDE AF PLANINI YIRTIP ÇÖPE ATACAĞIM"

    Turmp, "Joe Biden yasa dışı uzaylıların başkanı olmak istiyor ama ben yasalara saygılı Amerikalıların başkanı olacağım." dedi.

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan, ABD Başkanı Joe Biden'ın 'göçmen' planına tepki geldi.

    Trumptan Bidena tepki: Önce Korkunç dedi ardından Sevdiğini söyledi

    Trump, Biden’ın binlerce ABD vatandaşının belgesiz eşlerinin sınır dışı edilmesini önleyecek ve daimi ikamet statüsü edinme sürecini kolaylaştıracak planını yerden yere vurdu;

    "Zincirleme göç, felaket şeylerden biri, geldiklerinde karşılaştığımız pek çok felaketten biri. Sahtekar Joe, dünyaya yasa dışı girişi ödüllendirdiği mesajını gönderiyor." ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeniden seçildiğinde ilk işinin bu planı iptal etmek olacağını belirten Trump, “Yeniden seçildiğimde, Joe Biden'ın yasa dışı af planı yırtılacak ve göreve geri döndüğümüz ilk gün çöpe atılacak" dedi.

    TRUMP SEÇİM ÖNCESİ FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ

    Trump'ın, bu yaz Cumhuriyetçilerin Ulusal Kongresi'ne ev sahipliği yapacak Milwaukee şehri hakkındaki yorumu da dikkat çekti.

    Birkaç hafta önce şehir hakkında "korkunç" değerlendirmesi yapan Trump, Milwaukee'ye 48 kilometre uzaklıktaki Racine şehrinde düzenlediği seçim etkinliğinde, Milwaukee için "seviyorum" dedi;

    "Milwaukee'yi seviyorum. Milwaukee'yi seçen bendim. Size söylemeliyim ki onu seçen de bendim. Bu yalancı insanlar diyor ki, ah, o Milwaukee'yi sevmiyor, ben Milwaukee'yi seviyorum." şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow