hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rusya saldırıyor, Ukrayna tetikte

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Rusya-Ukrayna cephesinde çatışmalar şiddetleniyor. Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya'nın gece boyunca gönderdiği 25 insansız hava aracından 24'ünü imha ettiğini açıkladı. Rusya ise birçok Ukrayna yerleşim biriminde kontrolü ele geçirdiğini bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Ukrayna'yı dünya siyasi haritasından silmeye çalışan da Rusya'dır. Dünyanın güvenlik yapısı, Rusya'yı dizginleyebilecek ve onu Birleşmiş Milletler Sözleşmesinin ilkelerine ve amacına bağlı kalmaya zorlayabilecek kapasitede. Putin ise her şeyi yapmasına izin verildiğine inanıyor.” Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya'ya bu sözlerle tepki gösterdi.

    Rusya saldırıyor, Ukrayna tetikte

    Rusya füze yağdırdı, Ukrayna saldırıları geri püskürttü, 25 insansız hava aracından 24'ünü imha etti.

    Rusya, Ukrayna savaşında ilerleyişini sürdürüyor. Rusya Savunma Bakanlığı, ordunun ön cephedeki savaşta üstünlük kazandığını, enerji tesisleri, elektronik harp ve hava savunma sistemleri de dahil olmak üzere Ukrayna askeri hedeflerini vurduğunu bildirdi.

    Rusya saldırıyor, Ukrayna tetikte

    Batı’dan gönderilen silahların depolandığı cephaneliklerin de hasar gördüğü kaydedilirken, saldırıların amacına ulaştığı ve belirlenen tüm hedeflerin vurulduğu bildirildi. Ukrayna Hava Kuvvetleri ise Rusya tarafından gece boyunca fırlatılan 25 saldırı insansız hava aracından 24'ünü imha edildiğini söyledi. Rusya'nın enerji tesislerine saldırdığını da duyurdu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow