hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Merkür Retrosu etkileri! Merkür Retrosu ne zaman bitecek?

    Merkür Retrosu etkileri Merkür Retrosu ne zaman bitecek
    expand

    Astrolojiyi yakından takip edenler tarafından Merkür Retrosu ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Merkür her yıl üç kez Retro dönemine girer. Astrologlara göre; Merkür bu dönemde güç kaybetmeye başlar ve bu nedenle yeni girişimler bu dönemde başarılı olamaz. Hangi gezegen Retro ise gezegenin temsil ettiği konuları o dönem yapılmamasında fayda vardır. Peki, Merkür Retrosu ne zaman bitecek? İşte Merkür Retrosu etkileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merkür Retrosu'nun etkilerinin neler olduğu, hangi burcu nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu. Her sene belli dönemlerde gerçekleşen Merkür'ün geri hareketi burçları da olumlu ya da olumsuz olarak etkiliyor. İletişimin yavaşladığı ve yeni anlaşmaların yapılmaması gerektiği bir zaman dilimini ifade eden Retro zamanlarında bazı şeyleri yapmamakta fayda var.

    MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BİTECEK?

    12 Aralık 2023 Salı günü başlayan Merkür retrosu 3 Ocak 2024 Çarşamba günü sona erecek. Bu tarihte Merkür'ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yılsonuna kadar sürecek.

    MERKÜR RETROSUNUN ETKİLERİ NELER?

    Astrologlara göre; zihin güncellemesi anlamına gelen Merkür Retrosu özellikle ilişkiler, ortaklıklar, imza gerektiren durumlar, estetik ve güzellikle ilgili konularda ekstra dikkatli olunması gereken zamanlardır. Bu dönemde iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow