hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kaya, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

    Başkan Kaya, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi
    expand

    Başkan Kaya, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRABZON,(DHA)- ORTAHİSAR Belediye Başkanı Ahmet Kaya, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Başkan Kaya, “Bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak, şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Şehitlerimizin aziz hatıralarına ve emanetlerine sahip çıkmak, bizim asli görevimizdir” dedi.

    Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Tezcan, Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kaya, “Bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak, şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Bu toprakların her bir karışı şehit ve gazilerimizin kanıyla sulanmıştır. Milletimizin birlik ve bütünlüğü, vatanımızın bağımsızlığı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Kahraman şehitlerimizin değerli ailelerine, sizlere sahip çıkmak, devlet ve millet olarak öncelikli görevimizdir, sizlere olan vefa borcumuzdur” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'ASLİ GÖREVİMİZDİR'

    Irak'ta şehit düşen Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın mezarına çevre düzenlemesi yaptıklarını hatırlatan Başkan Kaya, “Şehitlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkmak, onlara karşı sorumluluklarımızı bilmek bizim asli görevimizdir. Bu anlamda sizlerin çalışmalarınızı ve faaliyetlerinizi de çok önemsiyoruz. Ne zaman nerede bize bir görev düşerse, yerine getireceğimizden kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

    Başkan Kaya, dernek üyeleriyle iftar programında bir araya gelmek istediklerini de sözlerine ekledi. Dernek Başkanları, Başkan Kaya’ya ziyareti ve verdiği destekler için teşekkür etti. Programın sonunda Dernek Başkanı Tezcan, Başkan Kaya’ya Türk bayrağı hediye ederken, Başkan Kaya da, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Karaca’ya üzerinde Türk bayrağı bulunan plaket verdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow