hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çamlıhemşin'e bayramda 41 bin 759 araç giriş yaptı

    Çamlıhemşine bayramda 41 bin 759 araç giriş yaptı
    expand

    Çamlıhemşin'e bayramda 41 bin 759 araç giriş yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Osman Kubilay KÜÇÜKMUSTAFA/RİZE, (DHA)- RİZE Valisi Vali İhsan Selim Baydaş’ın başkanlığında kent Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Kentte, bayram süresinde dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nın bulunduğu Çamlıhemşin ilçesine 41 bin 759 aracın girdiği belirtildi.

    Rize'de İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında Valilik makamında gerçekleştirildi. Düzenlenen Toplantıda, Rize il genelindeki asayiş ve güvenlik konuları ile dokuz günlük Kurban Bayramı tatili sürecinde yapılan araç trafik denetimleri değerlendirildi. Suç istatistikleri ve güvenlik risklerine ilişkim yapılan analizlerler sonucunda alınacak yeni tedbirler belirlendi. Rize’de 15-23 Haziran 2024 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen denetimler kapsamında; 27 bin 324 araç trafik denetimi, Jandarma sorumluluk bölgesinde 31 bin 832 şahıs sorgusu, Sahil Güvenlik sorumluluk alanlarında ise 34 deniz taşıtı, 26 balıkçı barınağı, kıyı tesisi ve liman denetimi yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bayram süresince 41 bin 759 araç, doğal güzellikleriyle ünlü Çamlıhemşin ilçesine giriş yaptı. Çamlıhemşin, bu istatistiklerle bayram süresince Rize ili içerisinde en çok ziyaret edilen ilçe oldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow