hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursluluk sınavında Türkiye birincisi olan öğrencilere ödül

    Bursluluk sınavında Türkiye birincisi olan öğrencilere ödül
    expand

    Bursluluk sınavında Türkiye birincisi olan öğrencilere ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, bursluluk sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan 16 öğrenci ödüllendirildi.

    Bursluluk sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan 16 öğrenci için Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'nda ödül töreni düzenlendi. Vali Erdinç Yılmaz, öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek ödüllerini verdi. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, gurur veren tabloyu kendilerine yaşattıkları için tüm öğrencilere, öğretmen ve velilere teşekkür etti. Aydın Albak, “16 çocuğumuz takdire şayan bir başarı elde etti. Bu başarıda emeği olan herkesi kutluyorum” dedi.

    SINAVDAN 500 TAM PUAN ALAN 16 ÖĞRENCİYE TEBRİK

    Vali Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Milli Eğitimimiz, bölgemize baktığımızda Osmaniye olarak başarılı bir çizgi sürdürüyor. Bu başarılı çizgide en büyük emek tabi ki siz velilerin ve öğrencilerimizin ama Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve öğretmenlerimizin katkısı büyük. Milletimizin de toplumumuzun da ülkemizin de geleceği eğitimdedir. Bunu çok iyi biliyoruz. Bu başarının yakalanması bizi çok sevindiriyor, çok mutlu ediyor, gururlandırıyor. Bugün de bu gurur tablolarımızdan birini yaşıyoruz. Bursluluk sınavında 500 puan alan 16 çocuğumuzu yürekten tebrik ediyorum. Siz kıymetli ailelerini, öğretmenlerimizi, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Geleceğimiz, her şeyimiz sevgili çocuklarımız ne kadar başarılı olursa, ne kadar iyi yetişirlerse geleceğimiz de o kadar huzurlu, o kadar güvenli olacaktır. Allah her daim yollarını açık etsin, başarıları daim olsun, gösterdikleri üstün başarı hep devam etsin. Biz de her zaman kıymetli çocuklarımızın yanında olmaya devam edelim. Küçük de olsa bir ödül verilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bunun da motivasyonlarının artırılması anlamında katkı sağlayacağını düşündüğüm için bu programın yapılmasını istedim. Bir kez daha çocuklarımıza başarılar diliyorum, yolları hep açık olsun inşallah” diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ödül töreni günün anısına çekilen toplu fotoğrafla son buldu.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow