hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehit Yüksel Alçın Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde medya ve iletişim okumaları

    Şehit Yüksel Alçın Anadolu İmam Hatip Lisesinde medya ve iletişim okumaları
    expand

    Şehit Yüksel Alçın Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde medya ve iletişim okumaları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin),(DHA)- ANAMUR Şehit Yüksel Alçın Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ev sahipliğinde 'medya ve iletişim okumaları' etkinliği başladı.

    Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün yaz okulu etkinlikleri kapsamında Anamur Şehit Yüksel Alçın Anadolu İmam Hatip Lisesinin ev sahipliğinde 'medya ve iletişim okumaları' etkinliği başladı. Etkinliğe, ülkenin farklı kentlerinden gelen din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ile imam hatip liselerinde meslek dersleri öğretmenleri katıldı. Etkinliğin açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa İsmet Keskin, katılımın yoğun olduğunu belirterek öğretmenlerin yaz tatillerini de dolu dolu geçirmeleri için geniş çaplı bir program düzenlediklerini söyledi.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan ise etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bu tür etkinlikler öğretmenlerimizin bilgi ve becerilerini artırırken aynı zamanda motivasyonlarını da yükseltiyor. Yaz tatilini dolu dolu geçiren öğretmenlerimiz, yeni eğitim-öğretim yılına daha hazır ve donanımlı bir şekilde başlayacaklar" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Katılımcılar, 26 Temmuz'a kadar devam edecek etkinliklerde medya ve iletişim konularında bilgi ve becerilerini geliştirmek için çeşitli atölye çalışmaları ve seminerlere katılacaklar. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow