hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri'de AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıl dönümü kutlandı

    Kayseride AK Partinin 23üncü kuruluş yıl dönümü kutlandı
    expand

    Kayseri'de AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıl dönümü kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de, AK Parti'nin kuruluşunun 23'üncü yıl dönümü, düzenlenen programla kutlandı.

    AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlenen programa Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ile Sayın Bayar Özsoy, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve teşkilat mensupları katıldı.

    Programda konuşan Hulusi Akar, "Her zaman olduğu gibi tek yumruk, tek yürek olarak ülkemizin büyümesi ve güçlenmesi için çalışırken diğer taraftan da şehrimizin gelişmesi için her türlü gayreti gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Bugün gerçekten gururluyuz, heyecanlıyız. Geriye baktığımızda 23 yıl var. Tabi bir başka anlamda da Kayseri için baktığımızda 1994’ten beri Kayseri’de bir belediyecilik var. Son 23 yılda devlet olarak, hükümet olarak yaptığımız hizmetler var. Bunlar hepimiz için son derece övünç kaynağı, gurur kaynağı ve çalışmalarımız için bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sokak hayvanlarına yönelik yapılan hizmetleri anlatan Akar, "Bilmeyenler varsa duysunlar, Büyükşehir Belediyemizin 1000 kapasiteli köpek ve 300 kapasiteli kedi barınakları var, hizmette, kullanılıyor, kapasitelerin arttırılması için çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

    '23 YIL, DİLE KOLAY'

    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, şöyle konuştu: "23 yıl, dile kolay. 23 yıllık süreç içerisinde dünü bilmeyen, bugünün kadir kıymetini anlamaz, bilemez. Geriye dönüp baktığımızda 'elhamdülillah' diyor, şükrediyoruz. Yerel yönetimleriyle, ülke genelinde yapılan çalışmalarla, Sayın Cumhurbaşkanımızın vurguladığı gibi milletin kurduğu bir siyasi partinin genel başkanı ve Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmanın onurunu taşıyoruz. Kayserimiz AK Parti’nin, cumhurun kalesidir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. El ele, gönül gönüle vererek, gerek şehrimizi, gerek ülkemizi bakanlarımızla, milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla, gönül insanlarıyla hep beraber daha iyi noktaya taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz, dayanışmamız, bizim gücümüzdür.”

    Konuşmaların ardından 23’üncü Yıl Pastası kesilerek, ekranda canlı bağlantı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitapları dinlendi. (DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow