hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Küçük başkanın park isteği gerçek oldu

    Küçük başkanın park isteği gerçek oldu
    expand

    Küçük başkanın park isteği gerçek oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA) - KARŞIYAKA Belediyesi, 23 Nisan'da, Belediye Başkanı Yıldız Ünsal'ın koltuğunu devrettiği ilkokul öğrencisi Esma Yıldız'ın okulundaki uygun alana park yapılması talebini yerine getirdi. Belediye Başkanı Ünsal “Evlatlarımızın kalplerinden geçen tüm dileklerin gerçek olduğu bir kent için çalışıyoruz." dedi.

    Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makam koltuğunu Fatma Neşe Kaya İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Esma Yıldız'a bıraktı. Koltuğa oturan küçük Başkan Esma Yıldız'ın arkadaşları için bir park yapılmasını istedi. Bunun üzerine Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Esma'ya “Bu güzel istek için teşekkür ederiz. Park alanına baktıracağım, gerekeni yapacağız" dedi.

    Karşıyaka Belediyesi küçük başkan Yıldız'ın bu isteğini yerine getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla okul alanına yapılan parka çocuklar için renkli oyuncaklar konuldu, zemini kauçuk ile döşenerek sağlıklı ve güvenli hale getirildi. Geçtiğimiz haftalarda kullanıma sunulan park, yaz tatili öncesinde çocukları sevindirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'UMUDUMUZ ÇOCUKLARLA BÜYÜYOR'

    Esma'nın çocuk başkan olarak güzel bir hizmete aracılık ettiğini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, "Geleceğe dair umutlarımız, pırıl pırıl evlatlarımız ile büyüyor, güçleniyor. Bunun için tüm çocuklarımızın mutlu, sağlıklı, sevgi dolu ve duyarlı bireyler olarak yetişmelerini istiyoruz. 23 Nisan'da başkanımız olan Esma da özellikle böyle bir parka ihtiyaç duyan arkadaşları için gündeme getirdiği taleple anlamlı bir duyarlılık örneği sergiledi. Bize de hemen bu talebi yerine getirmek kaldı. Esma'ya güzel düşüncesi için bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm çabamız, evlatlarımızın mutluluğu için" dedi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow