hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karşıyaka'nın anaokullarında mezuniyet coşkusu

    Karşıyakanın anaokullarında mezuniyet coşkusu
    expand

    Karşıyaka'nın anaokullarında mezuniyet coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-KARŞIYAKA Belediyesi anaokullarından mezun olan minikler, törenle diplomalarını aldı. Hayatlarının ilk mezuniyeti için minikleri tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, "Aydınlık yarınların teminatı olan evlatlarımızla gurur duyuyor, başarılarının yaşam boyu devam etmesini diliyorum" dedi.

    Karşıyaka Belediyesi bünyesindeki okul öncesi eğitim yuvalarından mezun olan çocukların coşkusu, birbirinden renkli gösterilerle taçlandı. Ahmet Piriştina, Kardelenler, Muzaffer İzgü, Şebnem Tabak, Zeliha-Mehmet Beydağı, Zühal-Yücel İzmirli, Karşıyaka'nın Filizleri ve Mavibahçe Anaokulları ile Bülent Ecevit Kültür Merkezi'ndeki oyun odası; eğitim yılının tamamlanması nedeniyle ayrı ayrı mezuniyet törenleri düzenledi. Karnaval havasındaki etkinliklerde sahneye çıkan öğrenciler dans ve müzik gösterileri sahneledi. Törenlerin finalinde diplomalarını alarak kep atan çocuklar, eğitim hayatlarının ilk mezuniyet heyecanını tattı. Sevimli küçüklerin yanı sıra aileleri de sevinç ve gururu bir arada yaşadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'ONLAR UMUDUMUZ'

    Eğitim yuvalarından mezun olan tüm öğrencileri tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, "Belediyemizin çatısı altındaki anaokullarında çocuklarımızı en çağdaş imkanlarla ve nitelikli eğitim programlarıyla hayata hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aydınlık bir gelecek için yapılacak en değerli yatırım; Ulu Önder Atatürk'ün izinden giden, ülkesine bağlı, çevresine duyarlı, özgüveni yüksek, çalışkan ve üretken nesiller yetiştirmektir. Biz de tüm eğitim kurumlarımızda bu anlayışla hizmet veriyor, mezun ettiğimiz pırıl pırıl çocuklar ile gurur duyuyoruz. Her biri, güzel yarınlara dair umutlarımızı güçlendiriyor. Çocuklarımızı ilk mezuniyetleri için yürekten kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice başarılar yaşamalarını diliyorum. Sene boyunca özveriyle görev yapan tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. (DHA)

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow