hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sultangazi'de Gençlik Spor ve Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı

    Sultangazide Gençlik Spor ve Sağlık Merkezinin temeli atıldı
    expand

    Sultangazi'de Gençlik Spor ve Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL,(DHA)- Sultangazi Yayla Mahallesi’nde içerisinde yüzme havuzu da bulunan Gençlik Spor ve Sağlık Merkezi'nin temel atma işlemi gerçekleşti. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Vatandaşımızın sosyal yaşamdaki konforunu önemsiyoruz. Bu doğrultuda mahallelilerimizin birçok işini tek bir çatı altında halledebilecekleri merkezlerimize her geçen gün yenisini ekliyoruz” dedi.

    Sultangazi Belediyesi, ilçe sakinlerinin kaliteli zaman geçirebileceği, kapalı yüzme havuzundan, sanat meslek atölyelerine kadar birçok özelliği içinde barındıracak olan Yayla Mahallesi Gençlik Spor ve Sağlık Merkezi’nin inşaatına başlandığını açıkladı. Merkezde ayrıca yüzme bilmeyenler için eğitimler de olacak. Yüzme bilenler ise kendilerini daha da geliştirerek profesyonel sporcu olma imkanı yakalayacak.

    “MAHALLELİLERİMİZİN GÖZDE MEKANI OLACAK”

    Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Vatandaşımızın sosyal yaşamdaki konforunu önemsiyoruz. Bu doğrultuda mahallelilerimizin birçok işini tek bir çatı altında halledebilecekleri merkezlerimize her geçen gün yenisini ekliyoruz. Yayla Mahallemizde inşasına başladığımız gençlik merkezimiz de diğer merkezlerimiz gibi kısa sürede vatandaşlarımızın uğrak noktası olacak. Gençlik merkezimiz şimdiden tüm komşularımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SPOR SALONU VE SANAT- MESLEK ATÖLYELERİ

    Merkezde hobilerini mesleğe dönüştürmek isteyenler için meslek atölyeleri ve kadınlara özel spor salonu da yer alacak. Katılımcılar eğitmenler eşliğinde bir çok dalda spor yapma imkanı bulacak.

    KÜTÜPHANE VE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

    Merkezde vatandaşlara sağlık hizmeti veren aile sağlığı merkezi ile 112 acil servisi de yer alacak. Derslikler, kütüphane, çok amaçlı salon, muhtarlık ve fatura ödeme merkezi de merkezde bulunacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow