hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okulların tatil edildiği İstanbul'da akşam trafik yoğunluğu yüzde 62 olarak ölçüldü

    Okulların tatil edildiği İstanbulda akşam trafik yoğunluğu yüzde 62 olarak ölçüldü
    expand

    Okulların tatil edildiği İstanbul'da akşam trafik yoğunluğu yüzde 62 olarak ölçüldü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL (AA) - Kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime ara verilen megakentte akşam trafik yoğunluğu yüzde 62'ye düştü.

    Kentte beklenen kar yağışının tahmin edilen ölçüde gerçekleşmemesi ve eğitim-öğretime ara verilmiş olması nedeniyle hafta içi akşam saatlerinde yüzde 80'lerin üzerine çıkan trafik yoğunluğunda düşüş yaşandı.

    İBB trafik yoğunluk haritasına göre, kentte akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 62 olarak ölçüldü.

    Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolu Ankara istikametinde Göztepe, Kozyatağı, Bostancı, Maltepe ve Pendik mevkilerinde, ters istikamette ise Maltepe ile Bostancı arasında yoğunluk görülüyor.

    TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde Ataşehir, Edirne yönünde ise Tuzla'da trafik ağır seyrediyor.

    Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişlerde 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ile Avrasya Tüneli'nde trafiğin yoğun akıcı olduğu gözleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Yakası'nda ise 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin girişlerinde yoğunluk görülüyor.

    D-100 kara yolu Edirne istikametinde Yenibosna ile Avcılar arasında, TEM Otoyolu'nda ise Ankara istikametinde Esenyurt ile Mahmutbey arasında kısmi yoğunluk yaşanıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow