hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Esenler Belediyesi, Gazze'de iftar sofrası kuracak

    Esenler Belediyesi, Gazzede iftar sofrası kuracak
    expand

    Esenler Belediyesi, Gazze'de iftar sofrası kuracak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL (AA) - Esenler Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği toplu iftar programlarını iptal ederek, ramazan sofralarını Gazze'de kuracak.

    Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ramazan ayının bereketi bu yıl Gazzelilerle paylaşılacak.

    Esenler Belediyesince iptal edilen toplu iftarların dışında, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için "Alo İftar" ve "Eve Teslim İftar" hizmetleri devam edecek.

    Açıklamada görüşlerine yer verilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, insanlığın 21. yüzyılda yaşadığı en büyük katliamlardan birine şahit olurken seyirci kalan değil, kardeşlerinin yarasına merhem olan bir belediye olmak istediklerini kaydetti.

    Göksu, "Esenler'de yapacağımız bütün toplu iftarları iptal ederek, bu iftarlara harcayacağımız bütçeyi Gazze'de iftar sofraları kurarak, kardeşlerimize göndermeye karar verdik." ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar sofraları kurmaya devam edeceklerini vurgulayan Göksu, bir iftar Esenler'de, bir iftar Gazze'de kurmak istediklerini belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow