Antakya'da Konferans Salonuna Başkanın İsmi Verildi

Konferans salonuna depremde hayatını kaybeden başkanın adı verildi
Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA) – HATAY’ın Antakya ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nde yeni açılan konferans salonuna 6 Şubat deprem felaketinde hayatını kaybeden Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün adı verildi.
HESOB'un, Antakya Küçük Sanayi Sitesinde bulunan Merhum Abdülkadir Teksöz Konferans Salonu’nun açılış törenine Vali Mustafa Masatlı, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ve il protokolü katıldı.
'DEVLETİMİZ ESNAFIN YANINDADIR'
Törende konuşan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay’ın hızlı bir şekilde ayağa kalkabilmesinde en önemli iki güçten birinin ekonomik faaliyetler olduğunun özellikle altını çizdi. Vali Masatlı, bu süreçte atılan en öncelikli adımların esnafa yönelik olduğunu ve bu doğrultuda geçici iş yerlerinin kurulmasından kredi ve hibeye kadar her türlü imkanı seferber eden devletin bundan sonra da esnafın yanında olacağını söyledi. Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle salon hizmete açıldı. (DHA)
FOTOĞRAFLI