hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP Bursa İl Örgütü, bayramlaşma programında bir araya geldi

    CHP Bursa İl Örgütü, bayramlaşma programında bir araya geldi
    expand

    CHP Bursa İl Örgütü, bayramlaşma programında bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yiğithan HÜYÜK/BURSA, (DHA)-CHP Bursa İl Örgütü bayramlaşma programında bir araya geldi. Kültürpark'ta düzenlenen programda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, insan öncelikli belediyeciliğin Türkiye'nin dört bir yanına yayıldığını söyleyerek, "Bursalılar sosyal belediyeciliğin ne olduğunun farkına varmaya başladı. Adil ve eşit anlayışla nasıl belediyecilik sunulduğunun şimdi farkına varmaya başladı" dedi.

    Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programı Kültürpark'taki bir çay bahçesinde düzenlendi. Programa, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Hasan Öztürk, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan Yeşiltaş, "Partimizin siyaset pratiği her geçen gün daha dinamiktir. Halkımızın talebine cevap veren bir çizgide ilerliyor. Emekli mitingi, çay mitingi, buğday mitingi ve laiklik karşıtı uygulamalara karşı kararlı duruşumuz, işte bu anlayışın sonucudur. Cumhuriyet Halk Partisi'nin çevresinde yatan halkçılıktır. Halkçılık olmadan Cumhuriyet Halk Partisi olmaz. Onun için 47 yıl aradan sonra kazandığımız Bursa'da ve kazandığımız ilçelerimizde, halkçılık uygulamalarını hemen hayata geçirmeye başladık. Gururla görüyoruz ki ülkemiz içinden geçtiği bu karanlık ortamda Bursa'da, Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımız yaptıkları ile halkımıza umut oluyor. Bundan sonra sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışımızı da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'İNSAN ÖNCELİKLİ BELEDİYECİLİĞİ TÜM YURDA YAYDIK'

    İnsan öncelikli belediyeciliğin Türkiye'nin dört bir yanına yayıldığını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise şöyle konuştu:

    "Bursalılar sosyal belediyeciliğin ne olduğunun farkına varmaya başladı. Adil ve eşit anlayışla nasıl belediyecilik sunulduğunun şimdi farkına varmaya başladı. Bursalılar, bunun için yıllarca bekledi. O fırsat geldi. O fırsat sadece Bursa için gelmedi. İstanbul Büyükşehir Başkanımız ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye ve Tarihi Kentler Birliği Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye ve Türkiye Sağlıklı Kentler Başkanı Cemil Tugay, Türkiye Yağlı Güreşler Birliği Başkanı Ahmet Akın ve büyük başarılara imza atan büyükşehir, il, ilçe belediye başkanlarımız, insan öncelikli belediyeciliği yurdun dört bir yanına yayan belediyelerdir. Sadece yönettiğimiz şehirleri değil tüm Türkiye'yi gülümsetme fırsatıdır." (DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow