hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilecik İl Özel İdaresi şantiyeleri hizmete açıldı

    Bilecik İl Özel İdaresi şantiyeleri hizmete açıldı
    expand

    Bilecik İl Özel İdaresi şantiyeleri hizmete açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİLECİK (AA) - Bilecik İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen ve bölgelere kesintisiz hizmet verecek şantiyeler, hizmete açıldı.

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları ile yetkililerin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta, yerinde yönetimin en güzel örneklerinden birini hayata geçirdiklerini ifade etti.

    İlçelerdeki altyapı, ulaşım, karla mücadele ve yapım çalışmaları gibi birçok faaliyetin daha hızlı ve verimli şekilde yürütülmesini hedeflediklerini aktaran Aygöl, "Açılan şantiyelerin içerisinde kanal kazıcı, greyder, 2 adet damperli kamyon ve binek araç yıl boyunca hazır bulundurulacak. Gölpazarı-Yenipazar, Söğüt-İnhisar, Bozüyük-Pazaryeri ve merkez-Osmaneli şantiyeleri hizmet verecek. İl Özel İdaresi şantiyeleri, şehir genelindeki çalışmaların daha etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak." dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow