hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Oyuncu Güzide Arslan'dan 'Tıbbi Mantarlarla Tanışma ve Tadım Atölyesi'

    Oyuncu Güzide Arslandan Tıbbi Mantarlarla Tanışma ve Tadım Atölyesi
    expand

    Oyuncu Güzide Arslan'dan 'Tıbbi Mantarlarla Tanışma ve Tadım Atölyesi'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR, (DHA) - BALIKESİR 5. Aromaterapi Festivali kapsamında sinema ve dizi oyuncusu Güzide Arslan tarafından 'Tıbbi Mantarlarla Tanışma ve Tadım Atölyesi' gerçekleştirdi.

    Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi'nde (BAÇEM) katıldığı Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu'nu tamamlamasının ardından kendi markasını oluşturarak 2 yılı aşkın bir süredir profesyonel olarak mantar yetiştiriciliği ile uğraşan oyuncusu Güzide Arslan Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali'ne konuk oldu. Arslan, festival kapsamında “Tıbbi Mantarlarla Tanışma ve Tadım Atölyesi gerçekleştirdi. Kendisi gibi BAÇEM'in Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kursu'na katılan oyuncu arkadaşı Ergül Miray Şahin'in de yer aldığı atölyeye, Balıkesirliler de büyük ilgi gösterdi.

    'BAÇEM ÇOK GÜZEL BİR OLUŞUM'

    Mantar yetiştiriciliği eğitimleri alıp, mantarlarla ilgili araştırmalar yaptığını belirten Güzide Arslan “Bütün eğitimlerle birlikte çevremin de tıbbi aromatik bitkiciler uğraşanlarla dolu olması sonrası ve herkesin bana 'Hadi bu mantarlarla yaptığın o güzel karışımları, ekstratları bir işe dönüştür' demesi sonrası markamı oluşturdum. İkinci yılı olacak. Türkiye'de ilk defa birçok tıbbi mantarın içinde bulunduğu ekstratlar ve kapsüller yapıyoruz. BAÇEM çok güzel bir oluşum, çok seviyorum. Burada kurs aldıktan sonra Aromaterapi Festivali'ne ikinci katılışım. Gittikçe büyümesini görmek, çeşitlenmesini ve renklenmesini görmek çok güzel. Umarım, böyle devam eder ve böyle 100'üncü Aromaterapi Festivali'nde, saçları ağarmış bir insan olarak standımın başında dururum" diye konuştu.(DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow