hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Side Kültür Günleri sona erdi

    Side Kültür Günleri sona erdi
    expand

    Side Kültür Günleri sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi tarafından 19-20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Side Kültür Günleri sona erdi.

    Side Kültür Günleri'nde Bahtiyar Memili ve Emrah Altıntoprak gibi isimlerin katılımıyla söyleşiler düzenlendi. Manavgat Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kosta Kortidis'in moderatörlüğünde Bahtiyar Memili ve Emrah Altıntoprak söyleşilerinde, edebiyat, sinema ve sanat dünyasına dair sohbetler yapıldı.

    APOLLON TAPINAĞI MANZARASINDA KONSERLER

    Side Kültür Günleri'nde Gülay, Atilla, Onur Gök Orkestrası, Ritaband, Grup Nova, Derinsu Hazal Kaya, Lamajör ve Akdeniz Vokal de konser verdi. Gülay, Atilla, Onur Gök Orkestrası ve Akdeniz Vokal'in sunduğu performanslar izleyenleri coştururken, Ritaband, Grup Nova, Derinsu Hazal Kaya ve Lamajör gibi genç ve dinamik grupların konserleri ise geniş bir müzik yelpazesi sundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'TİYATROYU SÜRDÜRÜLEBİLİR KILMAK İSTİYORUZ'

    Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Manavgat'ta kent tiyatrosunu sürdürülebilir kılmak istediklerini söyledi. Başkan Kara, "Sizleri burada görmek bizleri çok mutlu etti. Bizim amacımız kent tiyatrosunu sürdürülebilir kılmak, kurumsal hale getirmek ve Manavgat'tan dünyaya sizler gibi değerli sanatçılar yetiştirmek. Bu kadar duygu yüklü bir toplum için tiyatronun çok uygun olduğunu düşünüyorum. O sanatçıların, bu topraklardan çıkacağını biliyoruz. Bizleri kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow