hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

    Otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
    expand

    Otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı.

    Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde meydana geldi. Manavgat Belediyesi'nden Zeynel Şenol Köprüsü istikametinde Mimar Sinan Caddesi'nde seyreden Fatih Mücahit Akbay idaresindeki 07 MUM 85 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen ve 4027 sokağa dönen İlyas Satıcı idaresindeki 07 FOS 70 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobilin altında sıkışan ve yaklaşık 3 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü Fatih Mücahit Akbay yaralandı.

    Kaza sonrası olay yerinde bulunan vatandaşlar yaralı Akbay'ı sıkıştığı yerden çıkartarak yol kenarına alırken, olay yerinde bulunan Manavgat Belediyesi zabıta memurları, motosikletin delinen yakıt deposu nedeniyle akan yakıtın alev almaması için çevrede bulunan vatandaşları sigara içmemeleri ve ateşle yaklaşmamaları için uyardı.

    Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Fatih Mücahit Akbaş'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Akbaş'ın bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow