hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat Cemevi'nde iftar programı

    Manavgat Cemevinde iftar programı
    expand

    Manavgat Cemevi'nde iftar programı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Gültepe Mahallesi'ndeki Alevi Cem-Kültür Evi'nde iftar programı düzenledi.

    Manavgat Belediyesi'ne bağlı Gültepe Mahallesi'nde Alevi Cem- Kültür Evi'nde iftar programı düzenledi. Programa, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Manavgat Alevi Dernekleri Şube ve Cemevi Başkanı Sinan Aktaş, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Cemevinde bir araya gelenler dualar eşliğinde oruçlarını açtı. Gerçekleşen iftar programında ilçedeki Alevi vatandaşlar bir araya gelerek Muharrem ayını andı.

    Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Muharrem ayının önemine vurgu yaparak, farklı inanç ve kültürlerin bir arada barış içinde yaşamasının önemini dile getirdi. Başkan Kara, Manavgat Belediyesi olarak herkesin dini ve kültürel değerlerine saygı gösterdiklerini ve bu tür etkinliklerle birlikte yaşamı güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. (DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow