hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan çocuklara 185'inci yıl hediyesi

    Jandarmadan çocuklara 185inci yıl hediyesi
    expand

    Jandarmadan çocuklara 185'inci yıl hediyesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde jandarmanın kuruluşunun 185'inci yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte İlçe Jandarma Komutanlığı başarılı öğrencilere bisiklet hediye etti.

    Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 185'inci yılı kapsamında, Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından etkinlik düzenlendi. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen etkinliğe İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Soner Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, öğrenciler ve öğretmenler ile veliler de katıldı.

    İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan, 185'inci yılı kutlanan Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşu dolayısıyla organizasyona katılanlara teşekkür ederken, Jandarma Teşkilatı'nın her şartta görevini en iyi şekilde yerine getirebilmek için her gün aralıksız olarak çalıştıklarını belirtti.

    Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından hediye edilmesi için gelen iki bisikletin biri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen 'Jandarma' konulu resim yarışmasında birinci olan Hacı Mehmet Saygan Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Aniş Nisa Yön'e hediye edilirken, diğer bisiklet ise GençBizzTech Projesi'nde üçüncülük elde eden Göynük Fen Lisesi öğrencileri Elif Su Tuhan, Defne Kadıoğlu, Yağmur Musluoğlu, Damla Ceren Dönmez, Ada Mutlu ve Naz Dönmez'e İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan tarafından hediye olarak verildi. Etkinlik katılımcılara yapılan ikramların ardından son buldu. (DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow