hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Örnek sürücülere plaket

    Örnek sürücülere plaket
    expand

    Örnek sürücülere plaket

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde örnek sürücülere Kaymakam Harun Kazez tarafından plaket verildi.

    İçişleri Bakanlığı'nın 'Bu yolda hep birlikteyiz' sloganı ile başlattığı proje kapsamında Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri tarafından tespit edilen; trafik kurallarına uyan, duyarlı, saygılı ve bilinçli davranışlarıyla örnek olacak sürücüler plaketle ödüllendirildi. Örnek sürücü seçilen vatandaşları makamında kabul eden Kaymakam Harun Kazez, "Terör olaylarındaki şehitlerimizden daha fazlasını trafik terörüne kurban veriyoruz. Bu sorunu birlikte aşabiliriz. Örnek olmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

    İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Trafik Tim Komutanı ve örnek sürücülerin katıldığı tören, sosyal mesafe kurallarına ve maske takma kuralına uyularak gerçekleştirildi. Örnek sürücü seçilen vatandaşlar da aldıkları ödülün kendileri için çok anlamlı olduğunu, trafikte artık daha dikkatli ve temkinli olacaklarını belirterek, duydukları memnuniyeti "Kaymakamımıza ve trafik personeline çok teşekkür ediyoruz" diyerek dile getirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow