hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan, Ukrayna ile imzalanan mutabakat zaptına ilişkin paylaşım:

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altundan, Ukrayna ile imzalanan mutabakat zaptına ilişkin paylaşım:
    expand

    - "Bu işbirliğinin, medya ve iletişim alanında ortak projeler geliştirilmesine ve karşılıklı anlayışın derinleşmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Her iki ülke için de hayırlı olmasını diliyorum"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Ukrayna Kültür ve Stratejik İletişim Bakanlığı Arasında Medya ve İletişim Alanında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı"na ilişkin paylaşımda bulundu.

    Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

    "Türkiye ve Ukrayna arasındaki ilişkileri medya ve iletişim alanında daha da güçlendirecek önemli bir adım attık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Sayın Volodimir Zelenskiy'nin huzurlarında imzaladığımız mutabakat zaptı, iki ülke arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını teşvik edecek. Bu işbirliğinin, medya ve iletişim alanında ortak projeler geliştirilmesine ve karşılıklı anlayışın derinleşmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Her iki ülke için de hayırlı olmasını diliyorum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow