hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Şimşek, sağlık çalışanlarını ziyaret etti

    Başkan Şimşek, sağlık çalışanlarını ziyaret etti
    expand

    Başkan Şimşek, sağlık çalışanlarını ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
    Başkan Şimşek, ziyaretinde hastane çalışanlarından, salgın dönemi ve hasta oranları ile ilgili bilgi aldı. Şimşek, sağlık personeline meyve ikramında bulunarak C vitaminin önemine dikkat çekti. Başkan Şimşek, "Sizler bu sürecin kahramanısınız. Bu süreçte ailelerinizden sevdiklerinizden ayrı kaldınız. İnşallah bu dönemler biran önce geçecek. Bizler yeniden kavuşacak ve sarılacağız. Türkiye bu sınavı, devletimizin ve Sağlık Bakanımızın önderliğinde özverili ve başarılı çalışmalarıyla gayet güzel geçiriyor. Biz zaten Türk toplumu olarak kolonya ve temizlik kültürümüzle çoğu tedbiri uyguluyorduk. El hijyeni fiziki mesafe, temizlik sizlerin de vurguladığı gibi çok önemli. Arkanızda değil yanınızdayız" dedi.
    Hastane çalışanları ise ziyaretleri sebebiyle Başkan Şimşek’e teşekkürler ederek, "Bu süreç inşallah geçecek. O dönemden beri canla başla çalışıyor ve mücadele ediyoruz. Hastanemiz en fazla pandemi hastası ağırlayan hastanelerden oldu. Bu durumu başarı olarak görüyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız ve desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow