hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    4 katlı binadaki ofiste patlama; 1 yaralı

    4 katlı binadaki ofiste patlama; 1 yaralı
    expand

    4 katlı binadaki ofiste patlama; 1 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Umutcan ÖREN-Mehmet Gökhan HAKBİLİR/ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Çankaya ilçesinde 4 katlı binanın bodrum katındaki ofiste meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.

    Tınaztepe Mahallesi Ballıbaba Sokak'ta bulunan 4 katlı apartmanın bodrum katında ofis olarak kullanılan dairede saat 08.00 sıralarında patlama oldu ve ardından yangın çıktı. Binada oturanlar, patlama sesiyle birlikte korkup dışarı çıkarak itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ile birlikte adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin çalışmasıyla söndürüldü. Ofiste bulunan Emre Ş. (50) hafif yaralandı. Emre Ş., sağlık ekibinin ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Yangından etkilenen kafesteki kuş da çevredekiler tarafından veteriner kliniğine götürüldü.

    Apartmanda oturan Ezgi Metincan, "Sabah saatlerinde patlama sesiyle uyandık. Ardından koku ve duman yayılmaya başladı. Biz de hemen aşağıya indik. Komşumuz yaralanmış. Bir de kuş zarar gördü. Onu da veterinere götürdük" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtfaiye ekipleri, patlamanın nedenini araştırıyor. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow