hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Afyonkarahisar'da kar etkili oldu

    Afyonkarahisarda kar etkili oldu
    expand

    Afyonkarahisar'da kar etkili oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AFYONKARAHİSAR'da etkisini gösteren kar yağışı kenti beyaz örtüyle kapladı. Yollarda ve kaldırımlarda oluşan kar birikintileri yaşamı olumsuz etkiledi

    Afyonkarahisar'da gece 01.00 sıralarında başlayan kar yağışı sabaha doğru etkisini artırdı. Yollarda ve kaldırımlarda kar birikintileri oluştu. Afyonkarahisar Belediyesi'ne bağlı ekipler kent merkezinde kar temizliği yaparken, İl Özel İdaresi ekipleri ise kar yağışının etkili olduğu kırsal bölgelerde yol açma ve kar küreme çalışmaları başlattı. Şehirler arası yolların ulaşıma kapanmaması için de Karayolları ekipleri mücadele etti.

    Kar yağışı Çay ilçesinde de etkisini gösterdi. Çay'da günlerdir süren sıcak hava ani düşüşle birlikte yerini kara bıraktı. Kar yağışı ve zaman zaman etkili olan tipi kent yaşayanlarına zor anlar yaşattı. İlçede her hafta çarşamba günleri kurulan halk pazarında tezgah açan esnaf soğuk ve kar nedeniyle zorlandı. Pazarcı Muhammet Çetin, "Hava bugün kar yağışlı. Ürünleri dondurmayacağız inşallah. Pazar olur, millet hava durumuna göre çıkar umarım" dedi. Kar yağışının keyfini ise çocuklar çıkardı. Öğrenciler okul bahçesinde kar birikintileriyle oynayıp, eğlendi. (DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haber- Kamera: Ali Fuat GÜÇLÜER- Muzaffer NAL/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow