hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana'da uyuşturucu sattıkları iddia edilen 3 sanığa dava

    Adanada uyuşturucu sattıkları iddia edilen 3 sanığa dava
    expand

    Adana'da uyuşturucu sattıkları iddia edilen 3 sanığa dava

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA (AA) - Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde sentetik uyuşturucu satarken yakalanan 3 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

    Uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle 12 Eylül'de tutuklanan A.G, İ.I, ve T.K. hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı.

    Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Toros Mahallesi'ndeki ikamete düzenlenen operasyonda sanıkların, sigara paketine gizledikleri sentetik uyuşturucuyu yanlarına gelen kişilere satarken yakalandığı belirtildi.

    İddianamede, adreste uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen para, hassas terazi ve uyuşturucu paketleme malzemesi ele geçirildiği aktarıldı.

    Sanıkların uyuşturucuyu ticari amaçla bulundurduğu ve deşifre olmamak için kod adı kullandığı ve telefonlarında uyuşturucu ticaretine ilişkin yazışmaların yer aldığı ifade edilen iddianamede, sanıklar A.G, İ.I, ve T.K'nin "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 22 yıl 6'şar aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanıkların yargılanmasına gelecek günlerde başlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow