hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Vedat Karabulut Vedat Karabulut

    GlobeMeets B2B Turizm ve Seyahat Acenteleri Zirvesi Görkemli Bitti

    20.09.2024 Cuma | 11:34Son Güncelleme:

    Turizm sektörünün en önemli B2B etkinliklerinden biri haline gelen GlobeMeets B2B Networking Event, 12-13 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirildi. 1000'den fazla seyahat acentasının katılımıyla Rixos Tersane’de düzenlenen bu etkinlikte, 2025 yılına ilişkin kritik iş birlikleri ve anlaşmalar imzalandı.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Valisi Davut Gül, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, ve 15'ten fazla başkonsolosun katılımıyla büyük bir açılış yaptı. Turizmin kalbinin attığı bu buluşmada, 50 farklı ülkeden gelen DMC’ler, seyahat acentaları, havayolu şirketleri, turizm ofisleri ve diğer iş ortakları önemli anlaşmalara imza attı. Özellikle Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in katılımı ve Gaziantep'e daveti dikkat çekti.

    GlobeMeets B2B Turizm ve Seyahat Acenteleri Zirvesi Görkemli Bitti

    TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, turizmin Türkiye ekonomisinin en güçlü lokomotiflerinden biri olduğunu vurgularken, GlobeMeets'in turizm sektöründe yeni bir sayfa açtığını belirtti. Etkinliğin, doğru alıcılarla doğru hizmet sağlayıcılarını buluşturduğunu ifade eden GlobeMeets Başkanı Hüseyin Kurt, "Bu etkinlik, turizm sektörüne yeni bir vizyon kazandırdı. GlobeMeets, turizmde sınırları aşan bir köprü olmaya devam edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hosted Buyer ve International Hosted Buyer kontenjanlarımız doldu!

    Ülkemizin 37 şehrinden 180 Hosted Buyer acentamızı ve 20 farklı ülkeden de 30 international hosted buyer acentamızı memnuniyetle misafir ettik. Yoğun ilgiye teşekkür ederiz.” Dedi.

    GlobeMeets B2B Turizm ve Seyahat Acenteleri Zirvesi Görkemli Bitti

    Gaziantep Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sn. Nadir Alpaslan ile sohbet etme fırsatını yakaladım. Özellikle Fatma Hanım heyecanla Gaziantep için yeni düşlerini ve yeni projeleri anlatırken heyecanına ortak oldum. “Gaziantep için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Daha çok yerli ve yabancı Turist ağırlamak için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret edeceğiz” Dedi.

    Beni ve Ailemi de Gaziantep’e davet etti.

    Her iş gönül işidir. Yeter ki gönül verin.

    Sağlıkla ve Sevgiyle kalın,

    TOPLU ULAŞIM VE KALABALIK ORTAMLARDA 2 KURALI LÜTFEN UNUTMAYIN! MASKE – TEMİZLİK