hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Vedat Karabulut Vedat Karabulut

    Dünyanın En Büyükleri İstanbul’a Geliyor!

    06.08.2024 Salı | 09:29Son Güncelleme:

    İgexx ile İstanbul'da dünyadaki ticaretin kalbinin attığı ve kültürlerin, kıtaların kesiştiği unutulmaz bir deneyime davetlisiniz: Küresel E-İhracat Deneyimi! 4-5 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek bu prestijli etkinlik, küresel piyasaların önde gelen isimlerini, yenilikçi girişimcileri, sektörün üst düzey yöneticilerini ve dijital ticaretin önde gelen profesyonellerini bir araya getirerek ilham verecek, yeni yollar açacak ve e-ihracattaki eşsiz deneyimlerini paylaşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı’nın himayesinde (İhracat Genel Müdürlüğü), Elektronik Ticaret Derneği (ETİD) tarafından düzenlenen ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TIM) ile stratejik ortaklık içinde gerçekleştirilen İstanbul Küresel E-İhracat Deneyimi, küresel pazar liderleri, e-ticaret satıcıları, perakendeciler, distribütörler, entegratörler ve e-ihracat konsorsiyumları gibi geniş bir katılımcı yelpazesine ev sahipliği yapacak. Etkinlik, e-ihracat ekosistemini bir araya getirerek, sektörün geleceğini şekillendirecek trendler, stratejiler ve teknolojiler hakkında derinlemesine bilgiler sunmayı hedefliyor.

    Ulusal ve uluslararası 100'den fazla konuşmacı ve 3.500'den fazla üst düzey katılımcının yer alacağı İstanbul Küresel E-İhracat Deneyimi, uluslararası iş birliklerini güçlendirmek, stratejik ortaklıklar kurmak ve sürdürülebilir büyüme yollarını keşfetmek isteyen profesyoneller için eşsiz bir fırsat sunuyor.

    Bu etkinlikte moderatör ve konuşmacı olarak yer alacak olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Konumuz, "E-Ticaret İçin Konsorsiyum Modeli" olacak. Hazırlık sürecine adım adım başladım ve konuyla ilgili çok değerli konuklarım olacak. Bu önemli zirvede sizlerle birlikte olmayı dört gözle bekliyorum. Ayrıca sizlere bir haberim daha var. İgexx’e Paypal’da geliyor ve üst düzey bir katılım ile zirveye eşlik edecekmiş.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu etkinlik, küresel pazarda rekabetçiliği artırmak ve e-ihracat kapasitelerini en üst düzeye çıkarmak için de ayrıca önemli bir dönüm noktası olacak. Bu arada etkinlik sadece profesyonellere açıktır.

    İstanbul'un tarihi ve büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek bu prestijli etkinliğe katılarak, e-ihracatın geleceğini şekillendiren öncülerle tanışabilir ve sektör liderlerinin sunduğu değerli bilgiler, etkileşimli paneller ve ağ kurma fırsatlarını kullanarak iş stratejilerinizi uluslararası platforma taşıyabilirsiniz.

    İstanbul Küresel E-İhracat Deneyimi, üç farklı salonda koordine edilen tamamlayıcı içerikler ile benzersiz bir e-ihracat deneyimi vaat ediyor.

    4-5 Eylül’de İstanbul’da e-ihracat sınırlarını birlikte zorlayalım!

    KİMLER KATILIYOR

    • Küresel Pazar Yerleri
    • Omnichannel Perakendeciler
    • Dijital Ödeme Sistemleri
    • Perakendeciler
    • Online Satıcılar
    • Girişimciler
    • Üst Düzey Profesyoneller
    • Distribütörler
    • Türkiye’nin En Başarılı KOBİ’leri
    • Alıcılar
    •Hizmet Sağlayıcılar
    • Tedarikçiler
    • Entegratörler

    Zirve, küresel pazar yerlerinden, çok kanallı zincir mağazalardan, distribütörlerden, B2B pazar yeri satıcılarından, dijital ödeme sistemlerinden ve e-ticaret hizmet sağlayıcılarından üst düzey yöneticilerin katılımıyla planlanmaktadır ve +3.000 profesyonelin katılımı beklenmektedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aylardan beri büyük bir emek sarf ederek hazırlık yapan ve Dünyanın en büyüklerini Vatanımıza getirtmeye başarabilen Ticaret Bakanlığı çalışanlarına (İhracat Genel Müdürlüğü) ve Ticaret Bakanlığı E-İhracat, Dijital Pazarlama ve Teknolojiler Dairesi Başkanı Hasan Önal Beyefendiye teşekkür ederiz.

    Unutmayın, birlikte güçlüyüz! Safları sıkı tutun!

    Sağlıkla ve Sevgiyle kalın,

    TOPLU ULAŞIM VE KALABALIK ORTAMLARDA 2 KURALI LÜTFEN UNUTMAYIN! MASKE – TEMİZLİK