hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PTT çalışma saatleri 2024: PTT kargo hafta içi kaçta açılıyor, kaça kadar açık? PTT müşteri hizmetleri numarası!

    PTT çalışma saatleri 2024: PTT kargo hafta içi kaçta açılıyor, kaça kadar açık PTT müşteri hizmetleri numarası
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    PTT’de işlemi olanlar, PTT kargo ve şube çalışma saatlerini öğrenmek için sıkça araştırma yapıyor. PTT’nin açılış ve kapanış saatlerini bilmek, işlemlerini zamanında gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için büyük önem taşıyor. Peki, PTT hafta içi kaçta açılıyor ve kaça kadar açık? Cumartesi günleri PTT şubeleri hizmet veriyor mu? İşte PTT çalışma saatleri ve detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PTT çalışma saatleri bugün kurumda işi olanlar tarafından merak ediliyor. Türkiye’nin en köklü posta firmalarından PTT her gün milyonlarca insanı ağırlıyor. Türkiye'nin posta örgütü, Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) ülkenin 81 ilinde yer alan yüzlerce şubesiyle, belirlenen saatlerde hizmet veriyor. Postacılık hizmetlerinin yanı sıra kargo alanında da faaliyet gösteren PTT'nin mesai saatleri merak ediliyor. Bu nedenle de PTT çalışma saatleri işlem yaptıracak kişiler için büyük önem arz ediyor.

    PTT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

    PTT şubeleri genellikle sabah 08:30’da açılıyor ve akşam saat 17:00 ya da 17:30’a kadar hizmet veriyor. Öğle arası molası 12:30’da başlıyor ve 13:30’a kadar sürüyor. Bölgesel farklılıklar göstermekle birlikte, bazı şubeler 16:30 ile 17:30 arasında kapanabiliyor. İşlem yapmadan önce gideceğiniz şubenin çalışma saatini kontrol etmek faydalı olacaktır.

    Hafta içi çalışma saatleri: 08:30 - 17:00 (bazı şubelerde 17:30’a kadar)

    Öğle arası: 12:30 - 13:30

    PTT CUMARTESİ VE PAZAR AÇIK MI?

    PTT’nin merkez şubeleri dışında cumartesi günleri hizmet verilmemektedir. Ancak, belirli bölgelerdeki PTT şubeleri cumartesi günleri 13:30’a kadar açık olabiliyor. Pazar günleri ise tüm PTT şubeleri kapalıdır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PTT MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI NEDİR?

    PTT müşteri hizmetlerine 444 1 788 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Bu numara aracılığıyla kargo takibi yapabilir, istek, görüş ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Kargo gönderilerinizin durumu ve nerede olduğunu öğrenmek için de yine bu numarayı kullanabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow