hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pegasus Hava Yolları’nın Kadınlar Günü’ne özel hediye iddiası ne, doğru mu?

    Pegasus Hava Yolları’nın Kadınlar Günü’ne özel hediye iddiası ne, doğru mu
    expand

    Sosyal medyanın gündeminde “Pegasus Hava Yolları’nın Kadınlar Günü’ne özel hediye” dağıtması yer alıyor. Kullanıcılar yayılan bu mesaj sonrasında konunun gerçek olup olmadığını araştırmaya başladı. İşte Pegasus'tan yapılan açıklama..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pegasus Kadınlar Günü hediyesi verileceğine dair yayılan iddialara yanıt verdi. Yayılan spam mesajlarda Pegasus Kadınlar Günü için 2000 TL hediye dağıtıyor ibareleri yer alıyordu. Sosyal medyada birkaç gündür devam eden Pegasus tarafından Kadınlar Günü için özel hediye dağıtılacağı iddiaları kurum tarafından açıklama yapıldı.

    Pegasus Hava Yolları’nın Kadınlar Günü’ne özel hediye iddiası

    Pegasus'tan yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi;

    "İnternette mesaj yoluyla yayılmaya başlayan Pegasus Hava Yolları’nın Kadınlar Günü’ne özel hediye dağıtması bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Şirketimizin konu ile hiçbir bağlantısı yoktur, lütfen itibar göstermeyiniz. Şirketimiz, kendi resmi hesaplarımız, uygulamalarımız, web sitemiz ya da bize ait e-posta adresleri dışında güvenilir olmayan linkler üzerinden kampanya yapmamaktadır. Güvenilir olmayan kaynaklardan gelen bildirimleri dikkate almayınız ve linkleri tıklamayınız. Misafirlerimizin mağdur olmaması adına konu ile ilgili yasal işlemleri başlatmış bulunmaktayız. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konuyla ilgili açılamayı resmi sitelerinden okumak için tıklayın!

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow