Para değil ama en kötü soyguncu ünvanı aldılar

Belçika'da bir dükkanı soymak isteyen 6 kişi, dükkan sahibi tarafından daha sonra gelmeye ikna edildi. Akşam daha fazla para almak için geldiklerinde karşılarında polis vardı.
Belçika'nın Charleroi kentinde, bir elektronik sigara dükkanını sabah saatlerinde soymaya çalışan altı soyguncu, 'akşama doğru daha çok para olunca gelin' diyen dükkan sahibinin sözünü dinleyince, akşam polis tarafından gözaltına alındılar.
BBC Türkçe'de yer alan habere göre, dükkkanın Didier adlı sahibi kentin dış mahallelerinden birindeki dükkanına giren altı soyguncuya "Şimdi pek para yok. Günün sonunda gelin de size daha çok para verebileyim." dedi.
Ancak sonunda soyguncuların gözaltına alınmasını sağladı.
BBC'ye konuşan Didier "Komedi gibiydi. Şimdi Belçika'nın en kötü soyguncuları diyorlar onlara" dedi.
Didier soyguncular ilk geldiğinde 14 dakika kaldıklarını ve bu süre boyunca soyguncularla dost olmaya çalıştığını anlattı.
Didier "Biraz itiş kakış oldu. Ama hiçbir şey vermedim. Geri gelirseniz kasada iki üç bin euro olur dedim." diye konuştu.
Soyguncular Didier'in blöfünü gördü ve dükkandan ayrıldı.
Didier polisi aradığında geri döneceklerini hiç beklemediğini söyledi. Ancak soyguncular kapanıştan bir saat önce, 17:30'da geri döndüler. Didier kapıda soygunculardan biri olduğunu ve kendisine dükkanın hala kapanmadığını söylediğini anlattı.
Soyguncular bir saat sonra geri döndüklerinde bu kez polis kapıda hazır bekliyordu. Biri 18 yaşından küçük olan altı soyguncu gözaltına alındı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ayçiçeği Nasıl Yetişir? Türkiye'de Ayçiçeği En İyi Nerede Yetişir?
'Dünyanın En İyi 50 Salatası’ Listesine 4 Türk Lezzeti! Piyaz İlk 10’a Girdi
30 yıldır her nisan ayında şifa bulmak için bunu yapıyor! "Faydası olduğuna inanıyorum" dedi ama uzman isimden uyarı geldi
Van'da açan ters laleler ile kardelenler doğayı süsledi
Dört mevsim tek karede: Ziyaretçilerini hayran bırakıyor