Michael B. Jordan: Black Panther'den sonra terapiye gitmek zorunda kaldım
Geçen yıl 1 milyar 346 milyon gişe başarısı gösteren üstene En İyi Film dalında Oscar'a aday gösterilen ilk süper kahraman filmi olan Black Panther'in (Kara Panter) kötü adamı Michael B. Jordan'dan aylar sonra bir itiraf geldi. Kötü adam Erik Killmonger'ı canlandırmasına rağmen herkes tarafından sevilen 31 yaşındaki oyuncu Oprah Winfrey'e yaptığı açıklamada filmden sonra terapiye gittiğini söyledi.
Haberin Devamı
/

Babası öldürülen ve tahtta hak iddia eden Killmonger'ı canlandıran oyuncu yaşadığı süreçle ilgili şunları söyledi:
/

"Terapiye gidip birileriyle konuştum ve bu bir tür iç dökmeydi. O dönemde tek başımaydım ve kendimi dış dünyadan soyutlamıştım.
Haberin Devamı
/

Tek başıma çok fazla zaman geçirdim Erik'i anlamaya çalıştım ve onun da çocukluğunun son derece yalnız geçtiğini anladım. Wakanda'nın var olduğunu bilmediği için kimseyle bu konu hakkında konuşamıyordu."
/

Black Panther'in yakaladığı başarının ardından ikinci filmin çekimleri için hazırlıklara başlandı.