hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KOMEK kurs kayıt (online) başvuru tarihleri 2024: KOMEK kurs kayıtları nasıl yapılır?

    KOMEK kurs kayıt (online) başvuru tarihleri 2024: KOMEK kurs kayıtları nasıl yapılır
    expand

    Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bahar dönemi için kayıt tarihleri büyük bir merakla bekleniyordu. KOMEK bahar dönemi 2024 kayıt ve ders tarihleri belli oldu. Vatandaşlar, "KOMEK kurs kayıtları ne zaman başlayacak ve başvuru süreci nasıl işliyor?" sorusunun yanıtını arıyor. İşte, 2024 KOMEK kurs kayıt başvuru tarihleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) akademik takvimiyle ilgili bilgilendirmede bulundu. Kendini geliştirmek ve yeni beceriler öğrenmek isteyen vatandaşlar komek.org.tr adresi üzerinden belirlenen tarihler arasında başvurularını gerçekleştirebilecekler. Yüz yüze hizmet verecek olan KOMEK kurslarına kayıtlar online olarak yapılacak. Komek.org.tr adresinden yapılacak kayıt işlemleri ile istediğini branşlarda kayıt oluşturabilecek.

    KOMEK KURS KAYIT (ONLİNE) BAŞVURU TARİHLERİ 2024

    KOMEK tarafından yapılan duyuruda; Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni dönem kayıtları başlıyor. Yetişkinler için güz döneminde hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle hizmet verecek KOMEK ve ASEM’e başvurular 23 Ocak’ta başlıyor. Başvurular 5 Şubat tarihine kadar “konya.bel.tr” ve “komek.org.tr” adreslerinden yapılabilecek. KOMEK birikimlerini güçlendirip genişleterek bu güne kadar 725 branşta, 83 merkezde, 38 oyun salonu, 37 spor salonu, 25 yüzme havuzu faaliyetleriyle 1.424.024 katılımcıyı kucaklayan hizmet kapasitesine ulaşmıştır " denildi.

    KOMEK kurs kayıt (online) başvuru tarihleri 2024: KOMEK kurs kayıtları nasıl yapılırKOMEK BAHAR DÖNEMİ 2023 - 2024

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYIT: 23 Ocak - 05 Şubat 2024

    HAFTA SONU DERSLER:

    17 Şubat - 09 Haziran 2024

    HAFTA İÇİ DERSLER:

    19 Şubat - 14 Haziran 2024

    KOMEK KURS KAYDI EKRANI İÇİN TIKLAYIN!

    KOMEK BRANŞLARI VE ETKİNLİKLERİ

    Yeni dönemde, Model Uçak (ATA) Yapımı, Elde Maraş İşi, Rusça, Seramik, Çini İşlemeciliği, Java ile Programlama, Kısa Film Yapımı, Kaligrafi, Minyatür Sanatı, Bisiklet Kullanma Eğitimi, Ses Eğitimi, İlmihal gibi alanlar olmak üzere 366 branşta eğitim verilecek. Ayrıca yüz yüze eğitimlerde ilk kez açılacak branşlar arasında; Ahşap Tasarım ve Modelleme, Vantrolog, Türk Halk Oyunları, Kangoo Jumps, Alçı Rölyef (Sculpture Painting) Eğitimi, Görme Engellilere Yönelik Braille Satranç, Reformer Pilates, Spinning, Depreme Hazırlık ve Okuma gibi eğitimler bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow