hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KADIN KUAFÖRLERİ PAZAR GÜNÜ AÇIK MI? Ticaret Bakanlığı'ndan yeni karar!

    KADIN KUAFÖRLERİ PAZAR GÜNÜ AÇIK MI Ticaret Bakanlığından yeni karar
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Erkek berberleri, kadın kuaförleri ve güzellik merkezlerinin pazar günü kapalı konumda olmasına ilişkin yeni bir karar alındı. Düğün mevsiminde pazar günü saç ve makyaj yapamayan kişilerin mağduriyeti göz önüne alınarak kadın kuaförleri özelinde düzenlemeye gidildi. Peki, kadın kuaförleri pazar günü açık mı? İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kuaförlerin haftada bir gün kapalı olmasına ilişkin alınan kararda değişikliğe gidildi. Yapılan istisna ile pazar günleri düğünü olan kişilerin mağduriyetinin önüne geçilmesi amaçlanıyor. Peki, yeni düzenleme nasıl olacak?

    KADIN KUAFÖRLERİ PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

    Ticaret Bakanlığı'nın aldığı yeni karara göre, kadın kuaförleri ve güzellik merkezleri pazar günleri kapalı olma kuralından istisna edildi. Berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftada bir gün kapalı olması uygulamasıyla ilgili yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenlemeye göre, erkek berberleri pazar günleri kapalı kalmaya devam edecek. Ancak, kadın kuaförleri ve güzellik salonları pazar günleri açık olabilecek ve izin günlerini kendileri belirleyebilecekler.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow