İspanya değil Aydın... Boğa güreşi heyecanı
Aydın Sultanhisar'da Boğa Güreşi Şampiyonası düzenlendi. Güvenlik önlemlerinin de alındığı etkinliği tribünlerin dışında kamyon ve traktör kasalarında yaklaşık 10 bin kişi izledi.
Haberin Devamı
/

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde Ege-Karadeniz karması Atça Boğa Güreşi Şampiyonası gerçekleştirildi. Atça Mahallesi'ndeki arenada düzenlenen şampiyonayı, tribünlerin dışında kamyon ve traktör kasalarında yaklaşık 10 bin kişi izledi.
/

Boğaların sahiplerinin elinden kaçma ihtimaline karşı çeşitli güvenlik önlemleri alındı. Kaçan bazı boğalar, sahiplerine ve izleyenlere zor anlar yaşattı.
Haberin Devamı
/

Mücadeleyi kazanan bazı boğa sahiplerinin hayvanın üstüne çıkıp objektiflere poz vermesi renkli görüntüler oluşturdu.
/

Yarışmada dereceye giren boğa sahiplerine kupaları protokol üyelerince takdim edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Organizasyonun komite başkanı İzzet Baydar , şampiyonaya Ege ve Karadeniz'den 72 boğanın katıldığını söyledi.
/

Festivalde coşkulu bir kalabalık bulunduğunu aktaran Baydar, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan bir şampiyonanın yapıldığını kaydetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

İşte etkinlikten fotoğraflar...
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı